Pričetek sezone 2020/2021

Ustvarjeno 27 Avgust 2020 Zadnja posodobitev 06 September 2020
Avtor Super User

Spoštovani člani Ju-jitsu kluba ADK Maribor, starši otrok, novi člani in simpatizerji kluba

Pričenja se novo Šolsko leto in s tem nova sezona trenažnega procesa v našem klubu.
Sezono 2019/2020 zaključujemo še z zadnjim treningom v mesecu avgustu, to je v četrtek 27.8.2020 ob 16.00 uri na Otoku (zbor 15 minut prej na parkirišču, tako kot do sedaj).

Novo sezono 2020/2021 pričenjamo v sredo 2.9.2020 v naši telovadnici, to je na naslovu Koroška c. 33, v kopališču Pristan.
V prvi polovice septembra bomo treninge izvajali po prilagojenem programu, to je v naslednjih skupinah:
• Prva skupina v ponedeljek, sredo in petek ob 16.30 uri (vsi, ki ste bili v prejšnjem letu v prvih dveh skupinah pri »Vujotu« in novi člani-otroci v starosti do 12 let)
• Druga skupina  v ponedeljek, sredo in petek ob 18.00 uri (vsi, ki ste bili v prejšnjem letu v skupini pri »Mičotu« in meni ter novi člani nad 12 let)
Vse, ki se boste udeležili treningov, bomo v tem obdobju razdelili v skupine po starosti, znanju in ostalih parametrih.

Vzporedno bodo z vadbo pričele tudi skupine JJK ADK Maribor – otroci Judo, katero bo vodil trener Sagadinj Samo. Z treningi pričnemo v četrtek 3.9.2020 0b 17.00 uri. Treningi te skupine bodo potekali vsak torek in četrtek ob 17.00 uri.

Prav tako bomo ponovno obnovili skupino »FIGHT  – mešane borilne veščine – MMA,Ne-waza, Boxing….« ob sobotah dopoldan. Treninge bodo vodili vrhunski trenerji boksa, karateja, juda in Ju-jitsa.

V primeru primernega odziva pričenjamo tudi z rekreacijskimi treningi za odrasle. Več o tem na spletni strani kluba https://www.ju-jitsu-klub.si/.

V sezoni 2020/2021 se nam bodo priključili tudi člani sosednjega kluba REI skupaj z trenerjem Robertom Jeseničnikom. Strokovno delo pri vodenju mlajših skupin mojstra Jeseničnika bo velika pridobitev za napredek in delo otrok v naši skupni sredini.

Vse navedene skupine  bodo vodili izkušeni trenerji z dolgoletnim stažem dela v policiji, varnostnih službah in v vojski. Za dvig kvalitete dela bodo del trenažnega procesa opravljali tudi povabljeni trenerji različnih panog, ki so vodili, ali pa še vodijo reprezentance borilnih veščin.

V primeru, da novi člani želite več informacij o delu v klubu, sem vam dosegljiv na el. naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., prav tako je na spletni strani kluba pripravljen obrazec za vpis.

 

Lep pozdrav in uspešno delo v klubu

team ju jitsu fight Slovenija vs Nemčija Frankfurt 2019