Ustvarjeno 04 Februar 2017 Zadnja posodobitev 04 Februar 2017

Ju-jitsu zveza Slovenije je dne 4.2.2017 pripravila redno polaganje za mojstrske in 1. KYU pasove. Polaganje je potekalo v borilnici Apolon na Teznem, k polaganju je pristopilo sedem kandidatov, med njimi  štirje člani JJK ADK Maribor. Vsi štirje so pokazali visok nivo znanja in uspešno opravili izpite za pasove. Največja pohvala gre najstarejšemu polagalcu Milanu BORKU, ki je pridobil mojstrski pas ju-jitsu 3. DAN. Prav tako vse pohvale Denisu KURBUSU  za opravljeni mojstrski pas ju-jitsu 2. DAN, ter Anžetu VUJČIČU in Urošu TRČAKU, ki sta položila 1. KYU, rjavi pas.

Na tem polaganju za višje stopnje pasov je bilo vidno, da je komisija, ki je bila sestavljena iz treh velikih mojstrov, opravila delo z odliko. Prvič po daljšem času komisije namreč nista sestavljala dva mojstra istega kluba, kar je v preteklosti zbijalo kredibilnost komisije.

Med samim polaganjem pasov  je bil pri izvajanju tehnik polagalcev opazen velik prenos znanje enega največjih poznavalcev tehnik v ju-jitsu zvezi Slovenije, Vitje GRIČARJA.

Čestitke vsem za uspešno položen pas!

Karl Kelc
Ju-jitsu 5. dan