Ustvarjeno 19 Februar 2017 Zadnja posodobitev 19 Februar 2017

Ekipa JJK ADK Maribor je nastopila na mednarodnem turnirju v ju-jitsu, ki je potekal 18.2.2017 v Herceg Novem (Črna Gora). Na tekmovanju so nastopili tekmovalci Maj Kraševec, Jaka Muršec Pitamic, Jan Veberič, Tilen Hadolin in Matic Sernel. Prisotnih je bilo 19 klubov iz šestih držav, skupaj nekaj več kot 250 tekmovalcev.

20170218 101015

V svojih kategorijah so tekmovalci dosegli naslednje rezultate: Maj prvo mesto, Jan  drugo mesto, Tilen prvo mesto in Matic drugo mesto. Jaka je v prvi borbi staknil poškodbo kolena, tako, da ni nadaljeval s tekmovanjem.

Po zaključenem tekmovanju je bilo na sporedu redno kolo Jadranske lige. Ekipa JJK ADK je bila močno oslabljena, saj so zaradi poškodb nastopili samo štirje tekmovalci in še to s poškodovanim Janom Veberičem. Kljub temu so fantje dali vse od sebe in iztržili največ kar je bilo v tem trenutku mogoče. Iz rezultatov je razvidno kako so ekipe izenačene, saj je bilo večino dvobojev zaključenih na 3 : 3. Ekipa JJK ADK Maribor je dosegla naslednje rezultate:

ADK MARIBOR - OSENSEI ŠTIP 3:3 132:115
ADK MARIBOR - PANDA HERCEG NOVI 2:4 102:166
ADK MARIBOR - N&F ALEKSINAC 3:3 150:150

Z eno zmago, enim neodločenim rezultatom in enim porazom je ekipa JJK ADK Maribor pristala na tretjem mestu.
Vsem tekmovalcem čestitke za dosežene rezultate

Karl Kelc
Vodja ekipe